Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Закон щодо підвищення ефективності санкцій, пов'язаних з активами окремих осіб

Реклама

Сьогодні, 24 травня, набув чинності Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підвищення ефективності санкцій, пов'язаних з активами окремих осіб.

Раніше ми писали: Верховна Рада ухвалила Закон щодо санкцій з пропозиціями Президента

Про цей документ ми писали тут.

Законом внесено зміни до Законів України «Про санкції», «Про правовий режим воєнного стану», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

"Закон має на меті перешкоджання використанню економічних активів на шкоду національній безпеці України та залучення активів, які є підґрунтям для діяльності, спрямованої на підготовку, розпалювання та ведення агресивної війни (включно з агресивною пропагандою), для посилення оборони України та відшкодування завданої шкоди", - йдеться в повідомленні ВР.

Сервіс перевірки компаній та фізосіб ContrAgent надається на вигідних умовах. Оплатіть зараз на період від 6 місяців - отримайте знижку 10%. Співпрацюйте тільки з надійними контрагентами, у яких немає зв?язків у рф та РБ.

Читайте також: Що змінилося у сфері нерухомості під час воєнного стану з прийняттям Постанови № 480

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини