Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У суді оскаржують позбавлення ДАБІ контрольних і наглядових функцій

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував позов жительки Закарпатської області до Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба ОАСК.

Серед вимог позову - визнати протиправним один із пунктів урядової постанови від 13 березня 2020 року № 219 «Про оптимізацію органів державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду», яким було затверджено нову редакцію Положення про ДАБІ.

Позивачка вважає, що виключення із положення ДАБІ контрольних і наглядових функцій до початку роботи Державної інспекції містобудування України є протиправним та створює ситуацію бездіяльності з боку Кабінету Міністрів.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Читайте також:

В ОАСК оскаржують реорганізацію чотирьох навчальних закладів Харкова

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини