Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд схвалив законопроект щодо монетизації пільг з оплати проїзду

Реклама

9 червня Уряд схвалив законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пільг з оплати проїзду та деяких інших пільг».

Деталі проекту висвітлило Мінсоцполітики.

Законопроектом пропонується внести зміни до законів України, якими передбачається, що пільги з оплати проїзду та інші надаються на підставі рішень органів місцевого самоврядування і виплачуються у визначеному ними порядку та розмірах у формі грошової компенсації.

Також передбачено внести зміни до законів «Про транспорт» та «Про автомобільний транспорт» у зв'язку із запровадженням грошової компенсації замість пільг з оплати проїзду.

Зазначається, що прийняття законопроекту дасть можливість органам місцевого самоврядування самостійно вирішувати питання надання пільг з оплати проїзду та сприятиме адресності їх надання.

Як юристу професійно розвиватися на карантині? Завдяки ІТ-рішенню LIGA360. Отримайте доступ до вебінарів, консультацій, профільних видань. Щодня переглядайте правову картину дня. Оцініть усі переваги LIGA360: Юрист, замовивши тестовий доступ.

Читайте також:

Повний перехід на е-лікарняні відбудеться з 1 вересня

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини