Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Марок на відправку кореспонденції вистачить на першу декаду грудня: ОАСК

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва повідомив про загрозливу ситуацію з відправкою судової кореспонденції. Зокрема, марок для надсилання сторонам процесуальних документів та листування суду вистачить, орієнтовно, на першу декаду грудня 2020 року, зазначає прес-служба суду.

Платіжки ОАСК на придбання поштових марок зареєстровані в Державній казначейській службі ще 12 листопада 2020 року, однак на сьогодні вони не оплачені.

«Критична ситуація з відправкою кореспонденції відома багатьом судам України і ми не стали виключенням. А враховуючи кількість справ, які перебувають в провадженні Окружного адміністративного суду міста Києва, для листування суду зі сторонами щомісяця потрібно не менше пів мільйона гривень», - зазначив керівник апарату суду Дмитро Миронюк.

У зв'язку із вищенаведеним ОАСК просить сторони при зверненні до суду вказувати адресу електронної пошти, на яку суд надсилатиме кореспонденцію, а також знайомитись із станом розгляду справи на порталі «Судова влада України».

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. ЛІГА:ЗАКОН презентує для вас першу систему аналізу судових рішень із функціоналом передбачення вірогідності перемоги у суді у всіх трьох інстанціях за допомогою штучного інтелекту. Функціонал прогнозування на підставі аналізу тексту позовної заяви створено для попередньої оцінки ризиків та економії часу адвоката під час підготовки до судових засідань. Сьогодні Verdictum PRO аналізує понад 80 млн документів.

Детальніше за посиланням

Читайте також:

Судам рекомендовано поштову кореспонденцію надсилати електронно

Шевченківський районний суд тимчасово припинив направлення пошти по справах всіх категорій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини