Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для успішного розвитку підприємство повинне впровадити систему професійного корпоративного управління

18 березня 2014, 15:24
318
0
Автор:
Реклама

Впровадження професійного корпоративного управління підприємством є запорукою успішного розвитку компанії і можливості залучення інвестицій. Таку думку висловив директор компанії "ГРАД - ЦБ" Шади Саад у час бізнес-практикуму "Правове регулювання діяльності господарських суспільств : скликання, організація, підготовка і проведення загальних зборів акціонерів. Судова практика корпоративних суперечок", який був організований Всеукраїнською мережею практикумів ЛИГА:ЗАКОН.

Шади Саад освітлював проблематику побудови цивілізованих внутрішньокорпоративних стосунків між власниками бізнесу, органами суспільства, портфельними інвесторами і менеджментом компанії, а також комфортної, передбачуваної системи стосунків з державними органами у сфері корпоративного права.

Головне питання його виступу - це впровадження системи корпоративного управління суспільством, переваги організаційно-правових форм існування суспільств, розкриття інформації емітентами цінних паперів і аспекти проведення загальних зборів акціонерів.
Також велика увага була приділена частим порушенням на корпоративному ринку України і шляхам їх уникнення. Детально проаналізований порядок проведення загальних зборів, починаючи від прийняття рішення про його проведення, закінчуючи розкриттям інформації про прийняті рішення. Визначені основні складнощі, з якими стикаються суспільства у своїй корпоративній діяльності.

Усі учасники отримали можливість розглянути на власних прикладах механізми врегулювання суперечливих корпоративних питань. Практикум проходив в атмосфері жвавої дискусии і обміну досвідом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини