Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вдягни свій сайт у вишиванку!

22 августа 2014, 09:04
250
4
Реклама

Кроки незалежності стали випробовуванням для всіх - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі відчайдушно вибороти свободу і незалежність для своєї Батьківщини.

Віримо в те, що скоро в Україні запанує мир! Якою буде наша держава, залежить сьогодні від кожного.

З нагоди свята, пропонуємо всім небайдужим українцям, підприємцям та компаніям сказати вголос, що в нашій країні ЗАКОН один для ВСІХ, вдягнувши Ваш сайт у спеціальну вишиванку!

Нехай кожен українець своїм прикладом продемонструє, що бізнесом в Україні займаються відповідальні підприємці, український бізнес в змозі вийти з тіні і встати з колін, вступивши у конструктивний діалог із владою і зробивши крок назустріч новій правовій державі.

З Днем незалежності України!

Слава незалежній Україні!

Для завантаження вишиванки на Ваш сайт скористуйтеся кодом на цій сторінці: http://getup.ligazakon.ua/motivations/

Ініціатива “ЗАКОН для ВСІХ” заснована Групою компаній “ЛІГА”. Компанії «ЛІГА:ЗАКОН», «ЛІГАБізнесІнформ», адвокатське об'єднання «Юскутум» та інші бізнеси Групи компаній «ЛІГА» виділяють свої ресурси pro bono для реалізації цієї ініціативи. Головною метою ініціативи є побудова конструктивного двостороннього діалогу бізнесу і влади з метою повернення українського бізнесу у цивілізоване правове поле.

В рамках ініціативи кожному бізнес-експерту пропонується подати владі свої ідеї для створення “нових правил гри”. Для обговорення пропозицій і ініціатив компанія «ЛІГА:ЗАКОН» створила онлайн платформу http://getup.ligazakon.ua/, і запрошує відповідальних підприємців зголоситися, що вони виступають за законний бізнес в Україні, розмістивши свій логотип на карті України.

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти

Похожие новости