Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Государственная фискальная служба приняла в работу законодательные предложения инициативы ЗАКОН для ВСЕХ

21 августа 2014, 09:39
294
0
Реклама

Робоча група «Податки та аудит» ініціативи ЗАКОН для ВСІХ отримала відповідь від голови Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса на пропозиції, надіслані у червні 2014 року.

Пан Білоус підтвердив, що напрацювання робочої групи щодо включення витрат зі сплати оренди за користування земельною ділянкою за простроченим договором через неприйняття рішення міською радою будуть розглянуті при підготовці ДФСУ узагальнюючої податкової консультації.

Напрацювання, що також були надіслані ДФСУ робочою групою у червні, стосовно податкової консультації щодо питань застосування положень Податкового кодексу України щодо включення витрат на гарантійний ремонт (обслуговування) або гарантійні заміни товарів до складу витрат,  частково були враховані в опублікованій податковій консультації від 01.07.2014 № 368.

Робоча група «Податки і аудит» ініціативи ЗАКОН для ВСІХ працює під керівництвом Дмитра Сушка, керуючого партнера PSP Audit. До складу групи увійшли податкові експерти із різних галузей та регіонів, серед яких: Наталія Рак - директор, та Анна Латиніна - юрисконсульт ТОВ «IВ Інтербіланц Консалтинг», Ірина Роговець - аудитор ТОВ АФ «Актив-аудит», Ірина Татура - директор ТОВ “ЮК “ЛЕКСЕЛ”, Тамара Краснокутська - керівник юрдепартаменту ТОВ “КМ КОР УКРАЇНА”, Юрій Майдан - директор ТОВ «Інфорс», Олена Гладка - керівник юрвідділу ТОВ “Демікс”, Юрій Циганок - керівник бухгалтерського напряму компанії «ЛІГА:ЗАКОН» та інші експерти.

«Прозорий і конструктивний діалог між бізнесом, експертним співтовариством і владою можливий, саме це є метою ініціативи «ЗАКОН для ВСІХ». Цінність такої ініціативи в тому, що до співпраці залучається малий та середній бізнес, фахівці із регіонів, це ті експерти, голос яких надзвичайно важливий, проте влада не завжди їх могла почути. Бізнес зможе грати за новими правилами з владою, якщо згуртується і вимагатиме від неї і пропонуватиме їй цивілізовані і прозорі закони, а влада буде готова їх доопрацювати і видавати. Саме такими спільними діями і напрацюваннями сьогодні бізнес і фахова спільнота може допомогти новій владі у скрутні для України часи», - зазначила координатор ініціативи «ЗАКОН для ВСІХ» Клавдія Шевелюк.

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти

Похожие новости