Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Система аналізу судових рішень" - новий продукт компанії "ЛІГА: ЗАКОН"

8 жовтня 2012, 17:43
395
18
Реклама

Цей продукт надасть юристам можливість швидко підбирати максимально тотожні рішення по одному предмету і обставинам справи при роботі з колосальним масивом документів судової практики.

Старт бета-тестирования нового продукту запланований на 3 грудня 2012 року. Планується, що продукт аналізуватиме судову практику в "підтримку" або в "спростування" юридичної позиції, буде використаний критерій "матеріальності" і "процессуальности" судових рішень, а також інші смислові і формальні реквізити.

"Ми хочемо, щоб продукт став максимально корисний усьому юридичному співтовариству України. Сьогодні ми можемо стверджувати, що "Система аналізу судових рішень" економитиме час юристів на пошук і підбірку юридичної практики і оптимізуватиме їх роботу- говорить виконавчий директор компанії "ЛІГА: ЗАКОН" Дмитро Глазунов. - Для практикуючих юристів, юрисконсультів, юридичних департаментів і компаній такий продукт стане справжнім подарунком. В день юриста ми відкрито оголошуємо про набір першого пулу юристів, готових взяти участь в тестуванні продуктувисловити свої побажання і потреби. Будучи флагманом в правових системах в Україні упродовж 21 року, ми, як ніхто, розуміємо і відповідаємо на потреби юристів. Робота над цим проектом допомогла нам усвідомити гостру необхідність для юриста в нестандартних і нетривіальних підходах до аналізу судової практики, і тому ми систематизуємо багатомільйонний масив документів судових рішень".

"На сьогодні вже оброблено 70 % актів Єдиного державного реєстру судових рішень. Це близько 17 мільйонів документів, що містять гіперпосилання в Реєстрі на необхідний нормативно-правовий акт у відкритому і загальнодоступному ресурсі ПРАВО УКРАЇНИ. Інформаційний розвиток судового реєстру був першим спільним проектом з ГП "Інформаційні судові системи", наслідком якого стала глибока аналітична робота із створення "Системи аналізу судових рішень". Ми завершуємо розробку комплексу алгоритмів, інтелектуальних аналізаторів і класифікаторів і до грудня будемо готові представити першу версію нового продукту. Для нашої компанії цінно, щоб продукт був колективною працею юридичного співтовариства і максимально відповідав потребам юристів"- відмітив Дмитро Глазунов.

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" запрошує юридичне співтовариство до тестування "Системи аналізу судових рішень". Для підтвердження участі в тестуванні, будь ласка, заповните АНКЕТУ.

Перші 100 компаній і частнопрактикующих юристи, такі, що підтвердили бажання взяти участь в тестуванні нового продукту, отримають "Систему аналізу судових рішень" безкоштовно і будуть удостоєні вдячності від Групи компаній "ЛІГА" за істотний внесок у розвиток правових систем країни.

Довідка:

Компанія "ЛІГА :ЗАКОН" більше 20 років займається правовою підтримкою бізнесу і є лідером-розробником інформаційно-правових систем у Україні, найбільш потужних і повних з представлених на ринку. Якість продукту підтверджена міжнародними стандартами ISO 9001-2009.

Системи ЛІГА :ЗАКОН встановлені в усіх судах, податкових і митних службах України. Кількість користувачів - бухгалтерів, юристів і інших фахівців - перевищує 160 тис.

Компанія має ряд спеціалізованих великих ділових інтернет-проектів, розвинену мережу практикумів. Головний правовий портал України ligazakon.ua на даний момент об'єднує 6 сайтів, у тому числі профільний юридичний проект ЮРЛИГА і спеціалізований бухгалтерський сайт БУХГАЛТЕР ПРАВ. Портал ligazakon.ua - самий топовий ресурс в групі "ЗАКОНИ" рейтингу Bigmir.net.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини