Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"ЕПАП" розширюють свою практику на Україні призначенням двох нових партнерів

4 листопада 2011, 16:11
609
0
Реклама

В результаті призначення, фірма об'єднуватиме 30 партнерів в 7 офісах, у тому числі 7 партнерів працюватимуть в Києві.

Оксана Ильченко

Оксана Ильченко приєдналася до фірми в 2005 році і має більш ніж десятирічний практичний досвід в питаннях злиття і поглинань, корпоративного права, а також спеціалізується у банківському праві, реструктуризації, медиации корпоративних конфліктів і укладенні міжнародних контрактів. Вона регулярно консультує іноземних і українських інвесторів з питань отримання дозволів Антимонопольного комітету України на концентрацію і погоджені дії, а також з питань, пов'язаних з порушенням антимонопольного законодавства і недобросовісною конкуренцією.

Маркіян Ключковский працює у фірмі з 2004 року і головним чином спеціалізується на комерційному і інвестиційному арбітражі, міжнародних судових розглядах, спорах в енергетичній сфері, здійсненні посередництва і переговорів, а також в спортивному праві. Досвід його роботи включає представництво інтересів клієнтів на усіх етапах арбітражних і судових виробництв. Він веде арбітражні справи у багатьох арбітражних установах, включаючи SCC, ICC, ICSID, CAS, AAА і LCIA, а також в арбітражних судах ad hoc. Маркіян має досвід приведення у виконання судових і арбітражних рішень в Україні і представлення інтересів спортивних клубів і спортсменів в судах і трибуналах. Він також отримує призначення по розгляду комерційних суперечок в якості арбітра.

Маркіян Ключковский

Сергій СвирибаКерівний партнер (Київ) : "Я поздоровляю Оксану і Маркіяна із заслуженим підвищенням і упевнений, що їх ентузіазм і енергія стануть локомотивом очолюваних ними практик. Обоє мають значний практичний і управлінський досвід роботи. Впродовж своєї кар'єри вони надавали клієнтам консультації по найскладніших проектах і справах і виправдали їх довіру. Вони доклали багато зусиль до розвитку і зміцнення позицій фірми на ринку, продемонструвавши свої неабиякі здібності в управлінні командою. Їх прихильність цілям і місії фірми, а також високим стандартам якості роботи надихає усю команду в Києві. Більше того, кар'єрний шлях від юриста до партнера, якого Оксана і Маркіян пройшли в ЕПАП в Україні, є відмінним прикладом можливостей професійного росту, які відкриваються усередині нашої компанії".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини