Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності Порядок ведення Реєстру медичних виробів

20 вересня 2010, 15:57
950
0
Реклама

Порядок ведення Державного реєстру медичної техніки і виробів медичного призначеннязатверджений наказом від 12.08.2010 р. № 251 Держінспекції по контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров'я України, вступає через 20 вересня 2010 року.

Державний реєстр формується і ведеться (на паперових і електронних носіях) Держінспекцією по контролю якості лікарських засобів. Дані про медичну техніку і медичні вироби вносяться в Реєстр на підставі наказу Держінспекції, який, у свою чергу, видається на підставі наказу Мінохоронздоров'я.

Юридичні і фізичні особи мають право безкоштовно отримувати від Держінспекції по контролю якості лікарських засобів підтвердження про державну реєстрацію медичної техніки і виробів медичного призначення для надання його митним органам при митному оформленні товару.

Для отримання такого підтвердження необхідно надати Держінспекції: заява довільної форми; копію контракту, по якому ввозиться партія медичних виробів; перевізні документи на медичний виріб (рахунок-фактуру (инвойс)). Усі документи завіряються підписом і друком заявника у перекладі українською мовою.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини