Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

При тимчасовому ввезенні (вивезенні) акцизних марок необхідно буде вказувати їх тип і кількість

29 січня 2010, 14:43
353
0
Реклама

Держмитслужба має намір уточнити деякі питання тимчасового ввезення в Україну акцизних марок для алкогольних і тютюнових виробів, на що спрямований проект наказу Держмитслужби, обнародуваний на його офіційному сайті.

Зокрема, проектом наказу пропонується внести зміни Порядок застосування митного режиму тимчасового ввезення (вивезення)вказавши в нім, що при тимчасовому ввезенні акцизних марок треба буде вказувати замість серіїв і номерів марокїх тип і кількість. При цьому Держмитслужба ще раз підкреслила, що відомості про кількість невикористаних або пошкоджених марок або марок, які назад ввозяться разом з алкогольними напоями іноземного виробництва необхідно вказувати в ГТД. У разі безповоротної втрати марок акцизного збору під час виробництва алкогольних напоїв або тютюнових виробів декларант зобов'язаний надати митному органу копію нотаріально засвідченого документувиданого ТВП або іншим компетентним органом країни-виробника.

Порядок застосування митного режиму тимчасового ввезення (вивезення) акцизних марок роз'яснений Держмитслужба в листі від 22.12.2009 № 11/6-10.10/12467-ЕП.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини