Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Карантин: українці не зможуть покинути країну з туристичною метою

Реклама

З 12:00 24 березня до 3 квітня 2020 року прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення осіб, які подорожують з туристичною метою, заборонено.

Відповідна урядова постанова № 228 від 23 березня 2020 року набрала чинності 24 березня. З повним текстом постанови зручно ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення, здійснюються тільки через ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

У разі неможливості прийняття та відправлення повітряних суден ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» літаки прийме ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» як резервне.

У разі необхідності задоволення державних потреб прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення, здійснюється за погодженням з відповідним міністерством.

Відповіді експертів юридичного ринку на найгарячіші питання юристів щодо кризових ситуацій доступні на сторінках видання “ЮРИСТ&ЗАКОН”. Тільки практичні матеріали, що допоможуть попередити і запобігти багатьом кризовим ситуаціям, а не тільки діяти по факту процесів, що вже трапилися.

Отримайте демо-номер за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Читайте також:

Які товари протиепідемічного призначення не допускається вивозити за кордон

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини