Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін створив 7 нових органів у сфері культури та спорту

Реклама

Уряд утворив кілька центральних органів виконавчої влади. Їхню діяльність спрямовуватиме і координуватиме Кабмін через Міністра культури, молоді та спорту.

Відповідна постанова № 995 від 4 грудня 2019 року набрала чинності 7 грудня.

Утворено:

1. Державне агентство України з питань мистецтв - реалізовуватиме державну політику у сфері мистецтв. Розміщуватиметься на умовах оренди у будинку по вул. Грінченка, 1, у м. Києві.

2. Державне агентство України з питань мистецької освіти - реалізовуватиме державну політику у сфері спеціалізованої мистецької освіти. Розміщуватиметься на умовах оренди по вул. Івана Франка, 19, у м. Києві.

3. Державне агентство розвитку молоді та громадянського суспільства України - реалізовуватиме державну політику у молодіжній сфері та сприятиме розвитку громадянського суспільства. Розміщуватиметься на умовах оренди по вул. Еспланадній, 42, у м. Києві.

4. Державне агентство спорту України - реалізовуватиме державну політику у сфері фізичної культури і спорту. Розміщуватиметься на умовах оренди по вул. Еспланадній, 42, у м. Києві.

5. Державне агентство розвитку туризму України - реалізовуватиме державну політику у сфері туризму та курортів (крім здійснення державного нагляду (контролю) у сфері туризму та курортів). Розміщуватиметься на умовах оренди по вул. Франка, 19, у м. Києві.

6. Державна інспекція культурної спадщини України - реалізовуватиме державну політику із здійснення контролю у сфері охорони культурної спадщини. Розміщуватиметься на умовах оренди по вул. Ярославів Вал, 36, у м. Києві.

7. Державна служба охорони культурної спадщини України - реалізовуватиме державну політику у сферах охорони культурної спадщини, музейної справи, вивезення, ввезення та повернення культурних цінностей. Розміщуватиметься на умовах оренди по вул. Ярославів Вал, 36, у м. Києві.

Зміни в частині встановлення ліміту легкових автомобілів, що обслуговуватимуть ці органи виконавчої влади; затвердження граничної чисельності працівників апарату та територіальних органів ЦОВВ тощо наберуть чинності з 1 січня 2020 року.

Відомості про реквізити усіх найвищих, центральних та регіональних органів влади (адреса, телефони і прізвища керівників), а також дані про історію створення органів влади можна дізнатися у модулі "Органи влади", який входить до складу Інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН. Для того, щоб ознайомитися з можливостями та наповненням ІПС ЛІГА:ЗАКОН детальніше, скористайтеся тестом

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини