Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укрпошта" безперебійно доставлятиме пенсії

Реклама

Уряд визначив Порядок використання у 2019 році коштів, передбачених у держбюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству "Укрпошта" за надання послуг, пов'язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.

Відповідне рішення було прийнято 6 лютого 2019 року на засіданні Уряду.

Урядовим рішенням визначено механізм використання у 2019 році коштів, передбачених у держбюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству "Укрпошта" за надання послуг, пов'язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.

Бюджетні кошти, у межах затверджених асигнувань на 2019 рік, надаються АТ "Укрпошта" за умови укладення ним у порядку, встановленому Законом "Про публічні закупівлі", договорів з територіальними органами Пенсійного фонду про надання послуг з виплати та доставки пенсій і грошової допомоги населенню у 2019 році.

Реалізація цього рішення забезпечить безперебійну доставку пенсій і виплату зарплати співробітникам АТ "Укрпошта".

Зауважимо, що про порядок оформлення та обчислення (перерахунку) пенсій можна дізнатися із модуля "Ситуації для бухгалтера", а про документи, необхідні для призначення пенсії, - із модуля "Довідники" Інформаційно-правових систем "ЛІГА:ЗАКОН".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини