Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сім'ям полонених військовослужбовців виплатять грошове забезпечення

6 грудня 2016, 09:09
683
1
Автор:
Реклама

Сім'ям військовослужбовців, захоплених в полон або заручниками, а також інтернованих в нейтральних державах або безвісно відсутніх, виплачуватимуть грошове забезпечення.

Виплати здійснюються з дня захоплення військовослужбовців за заявою на ім'я командира (начальника, керівника) військової частини (установи, організації).

Засоби перераховуються до повного з'ясування обставин захоплення військовослужбовців.

За військовослужбовцями зберігаються виплати у розмірі посадового окладу по останньому місцю служби, окладу по військовому званню, надбавки за вислугу років, інших щомісячних додаткових видів грошового забезпечення постійного характеру.

Витрати, пов'язані з виплатами сім'ям, здійснюються в межах асигнувань на грошове забезпечення, передбачених в держбюджеті для утримання відповідних державних органів.

Порядок виплати грошового забезпечення сім'ям військовослужбовців, захоплених в полон або заручниками, а також інтернованих в нейтральних державах або без вісті відсутніх, затверджений постановою Кабміну від 30 листопада 2016 роки № 884. Документ торкається військовослужбовців Збройних Сил України, інших законних військових формувань і правоохоронних органів, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв'язку і захисту інформації України, які були захоплені в полон або стали заручниками на території проведення АТО під час бойових дій з незаконними озброєними формуваннями, і членів їх сімей.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини