Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст здійснює повноваження Державної пенітенціарної служби

30 вересня 2016, 10:40
757
0
Реклама

Розпорядженням від 22 вересня 2016 року № 697-р уряд забезпечив здійснення Міністерством юстиції покладених на нього функцій і повноважень Державної пенітенціарної служби.

Як роз'яснила замміністра юстиції Наталія Севостьянова, усі ключові позиції в департаменті пробации, режимному департаменті і департаменті громадських закупівель вже зайняті, тому уряд і прийняло рішення про передачі функцій ліквідованої Державної пенітенціарної служби Міністерству юстиції.

А розпорядженням від 22 вересня 2016 року № 691-р Кабмін перерозподілив деякі витрати держбюджету, передбачені Міністерству юстиції на 2016 рік, для забезпечення реалізації державної політики у сфері виконання карних покарань і пробации.

Нагадаємо, що для оптимізації діяльності органів системи юстиції уряд ліквідовувало Державну пенітенціарну службу, а її повноваження передало Міністерству юстиції. Крім того, до сфери управління Мінюсту були віднесені установи виконання покарань, слідчі ізолятори, учбові заклади, установи охорони здоров'я, підприємства установ виконання покарань.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини