Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердить перелік інвестпроектів регіонального розвитку

11 травня 2016, 17:01
552
0
Автор:
Реклама

Кабмін повинен затвердити перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку для фінансування Державним фондом регіонального розвиткущо дасть можливість вирішити деякі проблеми на місцях.

У 2016 році в Державному фонді регіонального розвитку передбачено 3 млрд. грн. на реалізацію інвестиційних проектів і програм регіонального розвитку. Для оцінки відповідності інвестиційних програм і проектів вимогам законодавства Минрегион створив відповідну Міжвідомчу комісію.

На сьогоднішнє засідання Кабміну Міжвідомчою комісією при Минрегионе рекомендовано до твердження 219 проектівнаданих 11 регіонами: Вінницькою, Волинською, Дніпропетровською, Закарпатською, Київською, Полтавською, Ривненской, Тернопільською, Харківською, Хмельницькою областями і містом Києвом.

Міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко відмітив, що доки процес підготовки проектів регіонального розвитку дуже повільний, тому облдержадміністрації повинні прискорити розгляд наданих об'єднаними територіальними громадами проектів.

Джерело: Урядовий портал

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини