Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати хочуть продовжити термін транзитних перевезень для автомобілів

22 квітня 2016, 12:14
641
0
Автор:
Реклама

Групою народних депутатів в парламенті зареєстрований законопроект № 4473 про внесення змін відносно продовження терміну транзитних перевезень для автомобільного транспорту.

Законопроектом пропонується доповнити новим положенням ст. 95 Митного кодексувстановивши, що резидентові України надається право збільшення терміну транзитних перевезень автомобільного транспорту на термін 30 діб, за умови сплати резидентом, який ввозить таке ТС, збору у розмірі 24 неоподатковуваних мінімумів прибутків громадян (408 грн.) у встановленому ГФС порядку, впродовж 5 діб з моменту ввезення такого ТС на митну територію України.

За такої умови резидент України не зобов'язаний, але має право перетинати державний кордон України необмежена кількість разів без повторної сплати такого зборувпродовж 30 діб з дня сплати.

Очікується, що ухвалення цього законопроекту допоможе розвантажити митниці, а також спростить життя власникам автомобілів з іноземною реєстрацією, які кілька разів кожен місяць зобов'язані перетинати межу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини