Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішено, як удосконалять професійні знання аудитори - учасники АТО

11 квітня 2016, 12:17
420
0
Автор:
Реклама

Аудиторська палата рішенням від 31.03.2016 № 323/12 затвердила роз'яснення відносно процесу щорічного удосконалення професійних знань аудиторів - військовослужбовців, які беруть участь в заходах АТО; аудиторів - мобілізованих військових формувань України; аудиторів, які зареєстровані і проживають в зоні АТО, і аудиторів, що проживають на тимчасово окупованій території (АР Крим).

Таким аудиторам АПУ дозволила пройти удосконалення професійних знань за 2015 - 2016 рр. впродовж терміну дії сертифікату аудиторау випадках, якщо за період терміну дії сертифікату було пропущено удосконалення професійних знань не більше, ніж за 2 року.

Пройти удосконалення професійних знань ці аудитори повинні в спосіб, визначений Положенням про постійне удосконалення професійних знань аудиторів, не пізніше, ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії сертифікату.

Рішення про продовження терміну дії сертифікатів вищезгаданих аудиторів, термін дії сертифікату яких закінчується в 2016 р., і які пропустили удосконалення професійних знань за 2015 - 2016 рр., прийматиметься АПУ, за уявленням Комісії АПУ по сертифікації і освіті аудиторів, індивідуально у кожному окремому випадку при подачі заяви, в якій будуть вказані причини пропуску аудиторами удосконалення професійних знань.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини