Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

УСЮ вирішив, як боротиметься з корупцією

1 березня 2016, 15:56
811
0
Автор:
Реклама

Вища рада юстиції рішенням від 1 лютого 2016 року № 249/0/15-16 затвердив Антикорупційну програму.

Зокрема, антикорупційною програмою передбачено проведення якісного відбору і розставляння кадрів на основі беспристрастного конкурсного відборуоб'єктивного оцінювання результатів службової діяльності і виконання держслужбовцями покладених на них обов'язків і завдань.

Подарункиотримані працівниками Вищої ради юстиції, передаватимуться УСЮ як подарунки державі.

Антикорупційна програма спрямована на недопущення конфлікту інтересів серед членів Вищої ради юстиції і держслужбовців Ради. У разі виникнення конфлікту інтересів, повідомлятимуть письмово голові Вищої ради юстиції.

Працівників УСЮ інформуватимуть про необхідність представлення декларацій, а також робити методичну допомогу у їх заповненні.

Крім того, планується проведення спеціальної перевірки відомостей відносно осіб, які претендують на заняття посад, що передбачають заняття відповідального або особливо відповідального положення і посад з підвищеним корупційним ризиком.

Будуть надані можливості для внесення повідомлень про корупціюзокрема через спеціальну телефонну лінію, офіційний веб-сайт, засоби електронного зв'язку.

Також буде забезпечений прямий доступ Національного агентства з питань запобігання корупції до інформаційних баз даних Вищої ради юстиції.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини