Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оптимізована кількість заступників голів місцевих держадміністрацій

3 лютого 2016, 17:32
557
0
Автор:
Реклама

3 лютого набуло чинності постанова Кабміну від 20 січня 2016 року № 29яким встановлена кількість посад заступників голів місцевих держадміністрацій.

Так, на період до завершення АТО до 5 заступників може бути в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Харківській, Херсонській обласних держадміністраціях, включаючи першого заступника і заступника голови - керівника апарату.

У обласних, Київською і Севастопольською міських держадміністраціях може бути не більше 4 заступниківвключаючи першого заступника і заступника голови - керівника апарату. У районних, районних в рр. Києві і Севастополі держадміністраціях може бути не більше 2 заступниківвключаючи першого заступника голови.

Кількість посад заступників голів місцевих державних адміністрацій визначається в межах встановленої граничної чисельності, фонду оплати праці працівників і витрат на зміст відповідної місцевої держадміністрації.

Втратив силу що раніше визначає кількість замів пункт 4 постанови Кабміну від 1 березня 2014 року № 65 "Про економію державних коштів і недопущення втрат бюджету".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини