Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати інформацію в ГСЧС?

18 січня 2016, 12:29
591
0
Автор:
Реклама

Наказом від 24 листопада 2015 року № 1477 МВС затвердило Інструкцію про порядок забезпечення доступу до публічної інформації в ГСЧС.

Доступ до публічної інформації в ГСЧС, її органах управління, установах і організаціях забезпечується шляхом:

1) систематичного і оперативного обнародування інформації:

- в офіційних друкарських виданнях;

- на офіційному веб-сайті ГСЧС в Інтернеті;

- на інформаційних стендах, розміщених в приміщеннях приймальних громадян ГСЧС, її органів управління, установ і організацій;

- будь-яким іншим способом;

2) надання інформації по запитам на публічну інформацію.

Перелік видів публічної інформації, розпорядником якої є ГСЧС,, а також перелік відомостей, що становлять службову інформацію, визначаються наказами ГСЧС, які підлягають обнародуванню на офіційному веб-сайті ГСЧС.

Запити на публічну інформаціюрозпорядником якої є ГСЧС або його органи управління, установи і організації, приймаються в робочий час згідно з правилами внутрішнього розпорядку (в понеділок - четвер з 10:00 до 17:00, в п'ятницю - з 10:00 до 16:00).

Запити подаються в ГСЧС або її органи управління, установи і організації в усній, письмовій або інший формах (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір того, що просить.

Публічна інформація може бути надана в усній формі під час особистого прийому або по телефону.

Запит на публічну інформацію подається в довільній формі і повинен містити:

- ПІБ/найменування заявника, місце проживання (перебування) або місцезнаходження, поштова адреса, адреса електронної пошти або контактний номер;

- загальний опис інформації або вид, назва, реквізити або зміст документу, відносно якого зроблений запит (якщо що запитує це відомо);

- підпис і дату (за умови подачі письмового запиту).

Відповідь на запит на публічну інформацію надається не пізніше 5 робочих днів з дня отримання запиту розпорядником інформації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини