Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначений порядок виплати винагороди держреєстраторам

4 січня 2016, 16:27
949
0
Автор:
Реклама

Постановою від 25 грудня 2015 року № 1131 затверджений Порядок виплати винагороди держреєстраторам, працівникам органів державної реєстрації актів цивільного стану, який набув чинності 1 січня 2016 року.

Документ визначає умови і підстави виплати винагороди держреєстраторам юрособ і фізосіб-підприємців і держреєстраторам прав на нерухоме майно, які знаходяться в трудових стосунках з Київською, Севастопольською міськими, районними, районними в рр. Києві і Севастополі держадміністраціями, а також працівникам органів державної реєстрації актів цивільного стану (далі - посадовці).

Посадовець, який належним чином виконує повноваження, визначені законодавством, має право на отримання щомісячної і одноразової винагороди за результатами роботи.

Одноразова винагорода може виплачуватися посадовцю не частіше за 1 раз в рік. Щомісячна винагорода може виплачуватися посадовцю не частіше за 1 раз в місяць.

Визначення підстав для виплати винагороди здійснюється з обліком:

- об'єму і інтенсивності виконаної посадовцем роботи;
- додаткового навантаження у зв'язку з виконанням обов'язків тимчасово відсутнього посадовця;
- особистого вкладу посадовця в загальний результат роботи органу;
- наявність обгрунтованих скарг на дії, бездіяльність або рішення посадовця;
- наявність визнаних у встановленому законом порядку незаконними або протиправними дій, бездіяльності або рішень посадовця.

Посадовцю, до якого застосовані заходи дисциплінарного стягнення, впродовж дії дисциплінарного стягнення щомісячна винагорода не виплачується. У разі, якщо впродовж року до посадовця застосовувалися заходи дисциплінарного стягнення, одноразова винагорода також не виплачується.

Виплата винагороди здійснюється у встановленому законодавством порядку за пропозицією безпосереднього керівника посадовця.

Відмітимо, що з 1 січня 2016 року діють нові редакции Закону про держреєстрацію прав на нерухоме майно і їх обтяжили і Закону про держреєстрацію юридичних осіб і фізосіб-підприємців.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини