Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Куди діваються невикористані засоби виборчих фондів?

13 листопада 2015, 15:10
765
0
Автор:
Реклама

ЦВК в листі № 21-39-3455 роз'яснила, куди діваються невикористані засоби виборчих фондів.

Згідно ч. 10 ст. 72 Закону "Про місцеві вибори" засоби виборчого фонду, не використані місцевою організацією партіїна підставі рішення керівного органу місцевої організації партії, прийнятому в 5-денний термін після офіційного обнародування результатів місцевих виборів, перераховуються розпорядником виборчого фонду на поточний банківський рахунок місцевої організації партії у 3-денний термін з дня ухвалення відповідного рішення керівним органом місцевої організації партії.

У разі неприйняття в зазначений термін такого рішення невикористані засоби виборчого фонду перераховуються установою банку у безперечному порядку до бюджету АР Крим або що відповідає місцевий бюджет на 10 день з дня офіційного обнародування територіальною виборчою комісією результатів відповідних місцевих виборів.

Невикористані засоби виборчого фонду кандидата у 5-денний термін після офіційного обнародування результатів місцевих виборів, перераховуються розпорядником виборчого фонду на поточний банківський рахунок відповідного кандидата. У разі неперерахування невикористаних коштів в зазначений термін вони не повертаються і перераховуються установою банку у безперечному порядку до бюджету АР Крим або відповідний місцевий бюджет в 10-денний термін з дня офіційного обнародування територіальною виборчою комісією результатів відповідних виборів.

Добровільні внескищо поступили до виборчого фонду пізніше, ніж за день до дня голосування (дня повторного голосування), перераховуються установою банку до бюджету АР Крим або відповідний місцевий бюджет.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини