Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Окружний адмінсуд Києва несвоєчасно відправляє рішення через відсутність повноважень у більшості суддів

14 вересня 2015, 12:51
645
0
Автор:
Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва вибачився за тимчасові незручності, пов'язані з несвоєчасною відправкою судових повідомлень і рішень, виниклі внаслідок закінчення 5-річного терміну повноважень у 2/3 суддівського корпусу.

Суд розуміє важливість своєчасного отримання інформації і додає для цього максимум зусиль.

Ситуація склалася таким чином, що 28 суддів Окружного адмінсуду міста Києва вже не один місяць підряд чекають продовження повноважень Верховною Радою, а судді з повноваженнями вимушені працювати з наднормовими навантаженнями. В середньому у виробництві кожного судді, який наділений повноваженнями, знаходиться близько 500 подів, що практично робить неможливим їх своєчасний розгляд і напрям процесуальних документів сторонам.

Відзначається, що затягування процедури продовження повноважень суддів на невизначений термін має місце не лише в Окружному адміністративному суді міста Києва. ВАСУ вже звернувся до голови Верховної Ради, Президента і голови ВККС відносно необхідності невідкладного вирішення питання безстрокового призначення суддів адмінсудів, проте досі нічого не змінилося.

За інформацією прес-служби Окружного адмінсуду Києва

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини