Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін розірвав угоду з РФ про оборонно-промислову співпрацю

1 вересня 2015, 15:24
614
0
Реклама

Постановою від 26 серпня 2015 роки № 632 Кабінет Міністрів припинив дію Угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про виробничу і науково-технічну кооперацію підприємств оборонної галузі промисловості.

Ця Угода була підписана 18 листопада 1993 року в м. Москві з метою забезпечення сприятливих умов для економічного, виробничого і науково-технічного співробітництва підприємств і організацій оборонних галузей промисловості обох країн. Сторони зобов'язалися зберігати на взаємовигідній основі виробничої і науково-технічну кооперацію, яка склалася між підприємствами оборонних галузей промисловості обох країн в області розробки, виробництва військової продукції народногосподарського призначення, надання послуг військового призначення, а також кооперацію при здійсненні постачань необхідних для цього матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, учбового і допоміжного майна.

Міністерству закордонних справ України в установленому порядку доручено повідомити уряд Російської Федерації про припинення дії Угоди.

Нагадаємо, що раніше Кабмін відмінив правові основи співпраці з РФ у військово-технічній області.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини