Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджені техтребования для перенесення мобільного номера

31 липня 2015, 14:13
1751
0
Автор:
Реклама

Адміністрація Державної служби спеціального зв'язку і захисту інформації наказом від 24 червня 2015 року № 355 затвердила Технічні вимоги до телекомунікаційних мереж загального користування України відносно забезпечення надання телекомунікаційної послуги перенесення абонентського номера.

Дія Технічних вимог поширюється на усі телекомунікаційні мережі загального користування України, що надають телекомунікаційні послуги з використанням номерного ресурсу.

Здійснення викликів на перенесені абонентські номери забезпечується шляхом використання локальної бази цих перенесених номерів (ЛБД) з метою отримання відповідного номера маршрутирования і інформації, необхідній для встановлення з'єднань з вказаними абонентськими номерами.

Синхронізація інформації в ЛБД, яка потрібна для надання послуги перенесення абонентського номера, здійснюється з використанням ЦБД.

Перенесення абонентських номерів допускається між мережами мобільного зв'язку. У мережах фіксованого зв'язку перенесення абонентського номера здійснюється в межах однієї і тієї ж зони нумерації телефонної мережі.

Маршрутизація і порядок пропуску трафіку при наданні телекомунікаційних послуг абонентам з перенесеним абонентським номером повинні забезпечувати можливість передачі і отримання викликів міжнародного, міжміського, місцевого телефонного зв'язку і в мережах, в яких це передбачено, обмін SMS і MMS.

Якщо мережа-ініціатор не має власною ЛБД при наданні телекомунікаційних послуг абонентам з перенесеним абонентським номером, мережа-ініціатор повинна забезпечити надання вказаних послуг відповідно до законодавства.

Устаткування ЛБД і централізованої бази даних повинен відповідати Правилам технічної експлуатації електроустановок підприємств електрозв'язку України, затвердженим наказом Міністерства зв'язку України від 29 жовтня 1996 роки № 232.

Також читайте:
Документ тижня : Положення про перенесення абонентських номерів;
Відмовитися від послуг при перенесенні абонентського номера можна буде по телефону.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини