Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У першому читанні прийнятий проект, що погоджує норми про документацію по землеустрою

25 жовтня 2013, 10:02
439
1
Автор:
Реклама

Верховна Рада України учора ухвалила за основу законопроект № 3238 відносно визначення змісту і порядку узгодження документації по землеустрою.

Проектом пропонується внести зміни до Земельного кодексу, Закону "Про землеустрій" і ряду інших законів з метою усунення розбіжностей в назвах документації по землеустрою в різних законах, визначення вичерпного переліку документівз якого складається документація по землеустрою, визначення виняткового переліку суб'єктів, що здійснюють узгодження і затвердження конкретних видів документації по землеустрою.


Встановлено, що документація по землеустрою розробляється у вигляді схеми, проекту або технічної документації. Загалом документація по землеустрою включає:

а) завдання на складання відповідного виду документації по землеустрою, погодженого розробником і затвердженого замовником;

б) пояснювальну записку, що містить інформацію про виконавця робіт, характеристику об'єкту землеустрою, опис виконаних робіт;

в) текстові матеріали;

г) графічні матеріали.

Проекти землеустрою із створення нових і впорядкування існуючих землеволодінь і землекористувань, затверджені рішенням відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування до набуття чинності цього закону, є основою для внесення відомостей в Державний земельний кадастр.

Документація по землеустрою, розроблена до набуття чинності цього закону, але не затверджена рішенням відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування, підлягає приведенню у відповідність з нормами цього закону.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини