Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госфинуслуг оприлюднила проект змін в Ліцензійні умови страхування цивільно-правової відповідальності власників наземного транспорту

9 вересня 2011, 13:55
1217
0
Реклама

Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України оприлюднила проект розпорядження про внесення змін до Ліцензійні умови здійснення обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.


Проект розпорядження розроблений у зв'язку з прийняттям Закону України від 17.02.2011 р. № 3045 - VI "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України об ДТП і виплати страхового відшкодування" і з метою удосконалення регулювання страхової діяльності.


Пропоновані комісією зміни передбачають обов'язок страховика мати своїх представників, уповноважених на обробку претензій по договорах обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників ТС, "у Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві і Севастополі"так, щоб забезпечити врегулювання подій, що мають ознаки страхових випадків, на усій території України.


Прийняття розпорядження дозволить привести Ліцензійні умови також і у відповідність з частиною другої статті 38 Закону України "Про страхування" у частині виключення вимоги про надання документів, що підтверджують плату за переоформлення ліцензії на здійснення обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини