Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держмитслужба створила підрозділ швидкого реагування

16 травня 2011, 11:30
638
0
Реклама

Державна митна служба з метою оперативного реагування на звернення громадян створила Моніторинговий центр. Як підрозділ швидкого реагування, Моніторинговий центр прийматиме повідомлення про проблеми і порушення, допущені під час здійснення митного контролю і митного оформлення. Крім того, підрозділ прийматиме пропозиції і зауваження по організації діяльності митниці.

Діяльність Моніторингового центру регламентується наказом "Про створення Моніторингового центру (підрозділи швидкого реагування) Державної митної служби України". Центром прийматимуться повідомлення від заявників, що поступають за допомогою телефонного, факсимільного зв'язку, а також на відомчий електронний ящик Держмитслужби. Термін обробки повідомлень складатиме не більше восьмигодинного робочого дня, а в окремих випадках термін подовжуватиметься за рішенням керівництва органів митниці, з обов'язковим визначенням кінцевого терміну його обробки.

Контактна інформація про Центр і порядок його роботи розміщується на стендах в місцях розташування митних органів і їх підрозділів, а також в пунктах пропуску через державний кордон України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини