Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сьогодні опубліковані проекти

21 квітня 2011, 18:15
924
0
Реклама

Міністерство охорони здоров'я опублікувало проект Закону "Про захист прав пацієнтів".

Міністерство надзвичайних ситуацій опублікувало проект Закону "Про компенсацію шкоди, заподіяної надзвичайними ситуаціями об'єктам житлової нерухомості".

Державна податкова адміністрація опублікувала проект постанови КМУ "Про внесення змін до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку і маркіровку алкогольних напоїв і тютюнових виробів".

Державне агентство земельних ресурсів опублікувало:

- проект Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів про скорочення терміну відведення земельних ділянок для містобудівних потреб";

- проект постанови КМУ "Про затвердження переліку платних послуг, що надаються Державним агентством земельних ресурсів і його територіальними органами, порядку їх надання і розмірів плати за їх надання".

Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства опублікувало проект Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів про підвищення відповідальності і удосконалення державного регулювання у сфері містобудівної діяльності".

Міністерство аграрної політики опублікувало:

- проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку надання платних послуг Державною інспекцією сільського господарства України, а також державними інспекціями сільського господарства Автономної Республіки Крим, міст Києва і Севастополя, областей і районів, підприємствами, установами, організаціями, що належать до сфери її управління, і використання засобів, що поступають а якості плати за їх надання, а також переліку і вартості таких послуг";

- проект постанови КМУ "Про затвердження Технічного регламенту "виробництво повнораціонних комбікормів і білково-вітамінних добавок".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини