Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набувають чинності норми про визначення організаторів аукціонів з продажу держвласності

17 вересня 2010, 09:30
654
0
Реклама

Затверджене Фондом держмайна Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженню об'єктів державної власностінабуває чинності 17 вересня 2010 року.

Положення містить умови і порядок визначення юридичних осіб, у тому числі товарних бірж, які мають право упродовж 2 календарних років організовувати і проводити через біржі, на аукціоні відчуження об'єктів державної власності на основі Порядку відчуження держвласності.

Конкурс проводиться раз в 2 року конкурсною комісією (створюваною ФГИ) у складі 9 чоловік. До участі в нім допускаються юрособи незалежно від форми власностіщо мають право на продаж держмайно, засновницькими документами якого передбачена діяльність у сфері відчуження майна, роботи, що мають досвід, не менше 3 років в цій сфері і мережа філій не менше чим в 15 областях України.

Документом передбачені: перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, порядок проведення конкурсу і порядок розгляду суперечок за результатами конкурсу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини