Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

12 травня оновлено програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомило, що 12 травня 2024 року оновило програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП).

Вказаним оновленням забезпечено нижченаведене:

- оновлено шаблон виконавчої дії «Повернення виконавчого документа стягувачу»;

- оновлено шаблон виконавчої дії «Закінчення виконавчого провадження»;

- доопрацьовано алгоритм перевірки на повторну реєстрацію виконавчого документа в системі. Відтепер щодо наявності в системі інформації про виконавче провадження з аналогічною інформацією в полях «№ Виконавчого документу», «Дата видачі» та «Сума коштів до стягнення» виконавець отримуватиме інформаційне повідомлення із зазначенням відомостей про таке/такі виконавчі провадження з виведенням даних про орган ДВС / приватного виконавця, на виконанні в якому перебуває/перебувало таке провадження. Перевірка та виведення відповідного інформаційного повідомлення здійснюватиметься в момент реєстрації дії про відкриття виконавчого провадження або винесення повідомлення про повернення виконавчого документа стягувачу без прийняття до виконання;

- змінено принцип підписання процесуальних документів кваліфікованим електронним підписом (КЕП). Відтепер накладення КЕП на документи є обов'язковим.

Крім того, під час оновлення здійснено ряд інших покращень та виправлено низку помилок у роботі АСВП, що націлено на оптимізацію процесу роботи користувачів АСВП.

Бажаєте першими дізнаватися про зміни в компаніях, з якими співпрацюєте? Скористайтеся можливостями розширеного моніторингу на ІТ-платформі LIGA360. Система надсилатиме сповіщення про нові перевірки, виконавчі провадження чи участь в тендерах. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Що таке статутний капітал компанії та як він формується?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини