Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оголошено про початок прийому документів від кандидатів для обрання членів ВРП З’їздом науковців

Реклама

Наказом Міністра освіти і науки України № 954 від 26 жовтня 2022 року визначено час і місце проведення З'їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, до порядку денного якого включено питання обрання членів Вищої ради правосуддя. Про це повідомила прес-служба ВРП.

Дата проведення З'їзду - 16 грудня 2022 року.

Місце проведення З'їзду: м. Київ, вул. Кіото, 19 (приміщення Державного торговельно-економічного університету).

Початок роботи З'їзду - 11:00.

Кандидат на посаду члена Вищої ради правосуддя особисто подає документи, визначені частиною першою статті 8 Закону України «Про Вищу раду правосуддя», до Вищої ради правосуддя або надсилає їх засобами електронного зв'язку не пізніше ніж за тридцять календарних днів до дати проведення з'їзду.

Прийом документів кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя завершується:

  • о 24:00 15 листопада 2022 року, якщо документи подаються в електронній формі;

  • в час закінчення робочого часу секретаріату Вищої ради правосуддя - 17:00 15 листопада 2022 року, якщо документи подаються особисто.

Переліки з інформацією про кандидатів для обрання на посади членів Вищої ради правосуддя в порядку надходження заяв та інших документів від кандидатів будуть розміщені в розділі «Кандидати до складу ВРП».

Історію судової справи можна переглянути на ІТ-платформі LIGA360. Дізнайтеся, чи не було рішення переглянуто чи скасовано, дізнайтеся деталі справи та оцініть тривалість розгляду. Подробиці за посиланням.

Читайте також: Вища рада правосуддя вимагає терміново затвердити механізм притягнення до відповідальності суддів-колаборантів

Суд наклав арешт на 49 земельних ділянок в Київській області, які належать громадянам рф

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини