Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Викрито ухилення від сплати податків на 38 млн грн: БЕБ розпочало розслідування

Реклама

Детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це повідомила прес-служба БЕБ.

"Службові особи ТОВ, протягом минулих років, занизили податок на додану вартість у розмірі понад 20 млн грн. та податок на прибуток на загальну суму понад 18 млн грн", - встановлено у ході слідства.

Зазначається, що підприємство відобразило в податковій звітності недійсні операції з декількома компаніями, щодо виконання субпідрядних будівельних робіт на об'єктах приватного акціонерного товариства. Таким чином це призвело до фактичного ненадходження до державного бюджету України понад 38 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо скоєного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків) здійснюють детективи Головного підрозділу детективів БЕБ за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора у взаємодії з ГУ ДПС у Запорізькій області.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: Бюро економічної безпеки визначило юросіб, яких рекомендує включити до санкційного списку

Суд наклав арешт на майно забудовника, який підозрюється в ухиленні від сплати податків на 140 млн грн

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини