Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначено нових суддів, що здійснюватимуть касаційний перегляд проваджень щодо корупційних кримінальних правопорушень

Реклама

11 травня 2022 року збори суддів Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду визначили антикорупційну спеціалізацію суддів Першої судової палати ККС ВС. Про це повідомила прес-служба ВС.

Зазначається, що раніше кримінальні провадження щодо корупційних кримінальних правопорушень розглядали судді Третьої судової палати ККС ВС. У зв'язку із завершенням 3-річного строку, на який була визначена антикорупційна спеціалізація для суддів Третьої судової палати, було прийнято відповідне рішення зборів суддів.

"Для забезпечення єдності судової практики, почергового залучення суддів Касаційного кримінального суду до формування правових позицій за результатами розгляду корупційних кримінальних правопорушень, відтепер, Перша судова палата ККС ВС переглядатиме в касаційному порядку, зокрема, судові рішення Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати ВАКС у кримінальних провадженнях щодо корупційних кримінальних правопорушень", - йдеться в повідомленні.

Близько 100 млн судових рішень для роботи юристів та адвокатів - є у LIGA360. Користуйся 35 фільтрами для пошуку й аналізу, швидко переглянь резулятивну частину, отримуй ланцюжки історії справи й подібні рішення. Обери вигідний тариф LIGA360 прямо зараз.

Читайте також: Призначення військовослужбовцю одноразової грошової допомоги у зв'язку з інвалідністю: КАС ВС роз'яснив деякі аспекти

Покарання за вчинення кримінального правопорушення в умовах воєнного стану буде наближеним до максимальної межі: ВС

ВС висловився щодо судового імунітету рф у справі про відшкодування шкоди, завданої державою-агресором

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини