Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мін'юст відновлює прийом, оформлення та видачу документів, поданих для підготовки до подальшої консульської легалізації

Реклама

З метою задоволення потреб громадян в отриманні послуги з підготовки нотаріально оформлених документів для їх подальшої консульської легалізації Департамент нотаріату з 4 травня 2022 року відновлює прийом громадян.

Міністерство юстиції нагадало, що для підготовки документів для їх консульської легалізації фізособи та представники юросіб пред'являють документ, що посвідчує особу, та подають до Мін'юсту заяву та нотаріально оформлені документи, що підлягають процедурі консульської легалізації.

У разі звернення представника фізичної/юридичної особи подається також довіреність або інший документ, що підтверджує повноваження діяти від імені цієї фізичної/юридичної особи.

У зв'язку з введеним в Україні воєнним станом прийом буде здійснюватися щосереди з 9:00 до 11:00 за адресою: вул. Євгена Сверстюка, 15, 2-й під'їзд, 4-й кабінет.

При виникненні питань щодо консульської легалізації документів можна звертатись за телефонами (096) 545 28 87, (067) 683 57 41.

Бажаєш оперативно отримувати документи щодо воєнного стану? З цим допоможе LIGA360. Законодавчі зміни, правова картина дня, аналітика, консультації - усе у зручних модулях. Замовляй прямо зараз на вигідних умовах.

Читайте також:

Мін'юст пояснив особливості засвідчення справжності підпису на документах

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини