Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження збільшення тарифів на вантажні перевезення залізницею: відкрито провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом ПРАТ «МК «Азовсталь» до Міністерства інфраструктури та ухвалив розглядати її за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті ОАСК.

Зазначається, що позивач просить суд скасувати наказ міністерства, яким було підвищено тарифи на вантажні перевезення залізничним транспортом з 17 серпня 2021 року. Йдеться про оскарження наказу №418 від 11.08.2021 «Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов'язані з ними послуги».

Позивач вважає, що наказ ухвалено з порушенням положень Конституції та Закону «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Усі рішення українських судів доступні в системі VerdictumPRO. Отримуйте доступ до бази із 94 млн судових справ із можливостями аналітики. Замовте VerdictumPRO окремо або ще із 50 цифровими інструментами у складі LIGA360:Юрист.

Читайте також: Оскарження заборони відвідувати навчальні заклади при менш ніж 80 % вакцинованих вчителів: відкрито провадження у справі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини