Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порушників правил перебування в Україні знову почнуть штрафувати

Реклама

7 серпня набирає чинності постанова Кабінету Міністрів від 21 липня 2021 року № 757 «Про внесення змін до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2020 р. № 259».

У Держприкордонслужбі пояснили, що внесеними змінами скасовується норма постанови Кабміну, відповідно до якої всі іноземці, які порушили строк перебування на території України в період або внаслідок установлення карантину, звільнялися від адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП.

Після набрання чинності постановою (з 7 серпня 2021 року) звільнення від адміністративної відповідальності стосуватиметься виключно тих іноземців, які не мали змоги виїхати за межі України або не змогли звернутися до відповідних органів/підрозділів ДМС із заявою про продовження строку перебування в Україні з обставин, спричинених установленими обмеженнями в умовах карантину.

Держприкордонслужба нагадала, що санкція статті 203 КУпАП визначає застосування штрафу в розмірі від 1 700 грн до 5 100 грн.

Найзручніший пошук і аналіз судових рішень доступний у LIGA360. Знаходьте схожі прецеденти в базі з 93 млн судових рішень, контролюйте нові надходження та переходьте до НПА в один клік. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Зміни до "карантинної" постанови запрацюють з 5 серпня

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини