Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці тимчасово призупинили фактичні перевірки щодо зберігання пального

Реклама

Державна податкова служба тимчасово призупинила фактичні перевірки щодо зберігання пального. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті ДПС.

"Проаналізувавши звернення Всеукраїнського конгресу фермерів з питань проведення перевірок щодо зберігання пального для власних потреб, а також дебати на засіданні міжвідомчої групи та комітетських слуханнях з питань ліцензування пального для власних потреб фермерів, ДПС з розумінням поставилась щодо подальших перевірок ліцензіатів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що керівництво ДПС погоджується із необхідністю перегляду суми штрафів за порушення умов зберігання пального.

В ДПС вказали, що оскільки врегулювання цієї проблеми знаходиться саме в законодавчій площині, то службою тимчасово призупинені фактичні перевірки до законодавчого вирішення цього питання.

Податківці готові долучатись до розробки  пропозицій з перегляду санкцій щодо порушень.

Також в службі наголосили, що усі матеріали перевірок, які знаходяться на стадії оскарження, будуть уважно розглянуті згідно із законодавством.

Читайте також: Коли при зберіганні пального потрібна ліцензія?

З 1 квітня 2020 за зберігання пального без ліцензії штрафуватимуть на півмільйона

Рецепт легкої звітності - сервіс Liga:REPORT для ФОП. У ньому містяться всі необхідні форми звітів з підказками, податковий календар, автоматичні нагадування, перевірка заборгованості перед державою. Новинка місяця - онлайн-книга обліку доходів. Придбати за найнижчою ціною

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини