Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Верховна Рада на наступному тижні планує розглянути законопроект щодо реформування судової системи

Реклама

Президент Володимир Зеленський провів нараду з Головою ВР Дмитром Разумковим, Прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, керівниками парламентських комітетів та представниками уряду, на якій обговорили законопроекти, які Верховна Рада має розглянути наступного пленарного тижня. Про це повідомила прес-служба Офісу Президента.

Зокрема, народні депутати готові розглянути законопроект щодо реформування судової системи України. Зазначається, що відповідні законодавчі ініціативи були напрацьовані під час широкого обговорення за участю представників громадськості.

Дмитро Разумков зазначив, що ВР на наступному пленарному тижні може розглянути законопроект щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (№3711-д).

“На наступному пленарному тижні буде нарешті винесений в зал і розглядатися законопроект №3711-д , про який багато говорять. Він також відноситься до реформи судочинства”, - сказав він.

Читайте також: Які справи пропонується виключити з підсудності ОАСК: деталі президентського законопроекта

Адвокати-члени НААУ отримали ексклюзивний цифровий продукт. LIGA360: АДВОКАТ НААУ - це доступ до кабінету і подій ВША НААУ, новини й експертна аналітика, повна база законодавства й судових рішень, інструменти для просування адвокатських послуг та подання звітності. Замовте доступ до системи прямо зараз.

Для адвокатів - членів НААУ передбачено спеціальні умови придбання продуктів "LIGA360:АДВОКАТ НААУ", а саме - знижка в понад 50 % від звичайного прайсу на окремі продукти ЛІГА:ЗАКОН.

Замовити продукт можна на сайті.

Окрім того, до 15 березня 2021року всім діючим членам НААУ відкрито вільний доступ, який діє за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини