Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 14 вересня Київ у "помаранчевій" зоні: які обмеження передбачено

Реклама

У зв'язку зі збільшенням кількості хворих на COVID-19 Київ увійшов до "помаранчевої" зони епідеміологічної небезпеки. Відтак, за рішенням урядової комісії з надзвичайних ситуацій у столиці з 14 вересня знову запровадять низку обмежень.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції 11 вересня.

Мер роз'яснив, що входження у "помаранчеву" зону епідеміологічної небезпеки передбачає такі обмеження:

- Проведення масових (культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших) заходів дозволене за участю не більше 220 осіб. - Одна особа на 10 кв. метрів площі будівлі.

- Заборонена діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, - крім готелів.

- Відвідування групових занять у професійних і вищих навчальних закладах освіти дозволене групами не більше 20 осіб.

- Проведення медзакладами планових госпіталізацій теж тимчасово обмежене. Це не стосується надання медичної допомоги вагітним, новонародженим, пацієнтам з онкозахворюваннями, паліативним хворим і випадків, коли є ризик для життя пацієнта.

- Заборонено діяльність спортивних залів і фітнес-центрів, крім закладів, що можуть забезпечити відвідування не більше 1 особи на 10 кв. м приміщення.

- Заборонено приймання дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку - санаторіїв і таборів у столиці та передмісті.

- Перевезення пасажирів автомобільним та міським громадським транспортом здійснюється тільки в кількості 50 % місць для сидіння.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Читайте також:

Карантинні зони оновили: Київ тепер у "помаранчевій"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини