Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Введено електронний виконавчий документ: як це вплине на порушників ПДР

Реклама

Органи Державної виконавчої служби отримали можливість використовувати електронну форму виконавчого документу. Про це нагадали в Мін'юсті.

"Новація переносить органи ДВС з радянської епохи у світ сучасний цифрових технологій. Іде у минуле практика прийому виконавчих документів виключно в паперовому вигляді та з мокрою печаткою", - заявив заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко.      

Також він зазначив, що першими зміни відчують порушники швидкісного режиму дорожнього руху.

"Відтепер електронний виконавчий документ про стягнення штрафу буде надходити органам ДВС упродовж кількох хвилин, а не тижнів", - йдеться в повідомленні.

Упродовж 14 днів Мін'юст визначить порядок пред'явлення до виконання виконавчих документів, виданих у формі електронного документа.

Раніше ми писали про те, що електронну форму виконавчого документа запроваджено.

Читайте також:

Верховний Суд визначив підсудність спорів щодо стягнення виконавчого збору

Як передати виконавче провадження іншому державному виконавцю

Для побудови виграшної стратегії захисту клієнта в суді існують сучасні діджитал-сервіси, які допомагають полегшити роботу адвоката. Аналітична система аналізу судових рішень Verdictum надає доступ до 85 млн судових рішень та допомагає оперативно вивчити позицію конкретного судді та колег у схожих справах. Окрім цього система надає доступ до розкладу судових засідань і завантаженості суддів. Отримайте доступ до Verdictum.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини