Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мининфраструктуры уточнило, як призначати керівників підприємств електротранспорту

12 січня 2016, 18:00
546
0
Автор:
Реклама

Мининфраструктуры наказом від 10 грудня 2015 року № 516 затвердило Порядок узгодження призначення на посади і звільнення від посад керівників підприємств міського електричного транспорту (трамвай, тролейбус).

Представлення на узгодження з Мининфраструктуры кандидатури претендента на посаду керівника підприємства міського електричного транспорту (далі - керівник підприємства) вноситься міським головою на підставі заяви кандидата. До представлення додаються біографічна довідка, копії трудової книжки і документів про освіту. Претенденти можуть подавати додаткову інформацію відносно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня, а також пропозиції по поліпшенню роботи підприємства і його подальшого розвитку.

Структурні підрозділи Мининфраструктурыдо повноважень яких відносяться питання роботи з персоналом і питання міського електричного транспорту (далі - структурні підрозділи апарату Мининфраструктуры), заздалегідь розглядають документи, що поступили на узгодження, і запрошують претендента на співбесіду.

Співбесіда проводиться з метою з'ясування рівня знань кандидата відносно положень нормативно-правових актів у сфері міського електротранспорту, встановлення відповідності претендента кваліфікаційним вимогам, вивчення його професійного рівня і ділових якостей, а також його бачення шляхів поліпшення роботи і розвитку підприємства і т. п.

На підставі прийнятого Міністром або уповноваженим ним обличчям рішення структурний підрозділ Мининфраструктуры, до повноважень якого відносяться питання роботи з персоналом, готує лист на адресу відповідного міського голови відносно узгодження або неузгодження запропонованої кандидатури.

Загальний термін розгляду документівщо поступили на узгодження в Мининфраструктуры, не може перевищувати 15 робочих днів з дня їх отримання.

Уявлення про узгодження звільнення з посади керівника підприємства також вноситься в Мининфраструктуры міським головою.

У представленні обгрунтовуються підстави припинення трудових стосунків з обличчям. До представлення додаються у разі їх наявності: заява керівника підприємства, який звільняється за власною ініціативою, медична довідка (у разі звільнення за станом здоров'я), інші документи, необхідні для ухвалення рішення про звільнення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини