Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скасована можливість пошуку в реєстрі прав на нерухомість за ідентифікаційними даними власника

4 лютого 2015, 14:54
4081
7
Автор:
Реклама

Унеможливлено пошуку відомостей в Державному реєстрі прав на нерухоме майно за ідентифікаційними даними фізичної або юридичної особи. Пошук через офіційний веб-сайт Укргосреестра здійснюється по номеру об'єкту нерухомого майна, його адресі, по місцезнаходженню або кадастровому номеру земельної ділянки.

Відповідні зміни затверджені постановою Кабміну від 21 січня 2015 року № 31. Зміни внесені в постанову Кабміну від 24 грудня 2014 року № 722 "Деякі питання надання інформації про зареєстровані речові права на нерухоме майно і їх обтяження".

Також постановою № 31 відстрочена можливість отримання власником квартири інформаційної довідки з Реєстру у разі створення ОСМД. Довідка видаватиметься органом державної реєстрації прав, нотаріусом з 1 березня 2015 року. У довідці вказується інформація про суб'єктів права власності на квартири, житлові і нежитлові приміщення, розташовані у багатоквартирному житловому будинку, наявні в Реєстрі на дату і час її формування. Раніше передбачалося, що довідка видається з 1 січня 2015 року.

Форма заяви про видачу довідки з реєстру прав на нерухомість затверджена наказом Мінюсту від 26 грудня 2014 року № 2175/5.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини