Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкрите звернення Групи компаній "ЛІГА" до бізнесу, громадян і влади України

1 квітня 2014, 09:28
224
2
Реклама

Шановні колеги, партнери, громадяни України!

Ми звертаємось до небайдужих представників українського бізнесу, до української влади, до всіх, хто прагне бачити Україну розвинутою і процвітаючою.

Сьогодні мі отримали унікальний шанс повернути український бізнес у цивілізоване правове поле і мі не маємо права цей шанс втратити. Незважаючи на складну політичну ситуацію в державі і в економіці, пропонуємо згуртуватися сьогодні для повернення у цивілізоване правове поле заради відродження України. Бізнес має статі основною рушійною силою в країні. Це стосується не стільки ста найбільших компаній України, які мають власні впливові канали комунікацій, а здебільшого підприємців малого, середнього та великого бізнесу України, які мають проявити корпоративну відповідальність і громадянську позицію.

У рамках ініціативи "Закон для всіх" Група компаній "ЛІГА" пропонує бізнесу податі владі свої ідеї для створення "нових правив гри". Зі свого боку, мі беремо на собі відповідальність побудувати якісно новий діалог бізнесу і влади у двосторонньому процесі зближення заради розвитку правової держави.

Українці хочуть жити і працювати у прозорих умовах, бізнес хоче бути не лише свідком, але й активним учасником відродження української держави. Те мі прагнемо вибудувати якісно новий діалог бізнесу і влади на всіх рівнях, і вкрай важливо, щоб усі зацікавлені сторони булі почуті у цьому діалозі.

ЛІГА є суто українською компанією, яка з першого року незалежності української держави робить свій внесок у становлення правової держави, і сьогодні закликає всіх об' єднати зусилля і почати виробляти спільні рішення для розбудови прозорого правового поля.

Компанії "ЛІГА: ЗАКОН" "ЛІГАБізнесІнформ"адвокатське об' єднання "Юскутум" та інші бізнеси Групи компаній "ЛІГА" виділяють свої ресурси pro bono для реалізації цієї ініціативи.

Компанія "ЛІГА : ЗАКОН" запускає спеціальний проект "Законний бізнес в Україні +1", у рамках якого об' єднає понад 160 000 своїх абонентів і запрошує всіх свідомих представників бізнесу у експертні робочі групи для напрацювання спільних законодавчих пропозицій у сфері різних галузей бізнесу. Згодом буде запущене онлайн-платформу для обговорення таких пропозицій. Приєднатися до робочих груп і висловити свої пропозиції наразі можна через форму>>.

Компанія "ЛІГАБізнесІнформ" з ключовим діловим порталом країни liga.net і відомим прес-центром безкоштовно надає свої онлайн- і офлайн-майданчики для відкритих і закритих дискусій, дебатів і круглих столів у рамках ініціативи.

Адвокатське об' єднання "Юскутум" pro bono вже розробляє і продовжуватиме працювати над законопроектами, щоб допомогти владі адаптувати законодавство до міжнародних норм і стандартів, увійшовши у громадські заради і дорадчі органи міністерств та відомств.

Сьогодні мі пропонуємо підприємцям, бізнесу і владі об' єднатися заради результату, який український бізнес, народ і влада відчує вже незабаром, змінивши свою свідомість і погодившись грати за новими та прозорими правилами. Спільними зусиллями мі повернемо державу і бізнес у правове поле.

Мі почали зі свого бізнесу, почніть і Ви!

З повагою,

Дмитро Бондаренко,
Генеральний директор
Групи компаній "ЛІГА"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини