Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укргосреестр і ТВП створили робочі групи по вдосконаленню законодавства

19 грудня 2013, 11:15
108
0
Автор:
Реклама

Державна реєстраційна служба України і Торгово-промислова палата України сформували робочі групи по вдосконаленню законодавства у сфері реєстрації бізнесу розповів Голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона під час підписання договору про співпрацю між Укргосреестром і ТППУ.

"Співробітники, які сьогодні працюють в Торгово-промисловій палаті в кожному регіоні, будуть збирати інформацію про проблемні питання і ми відразу їх вирішуватимемо спільними силами. Ми вже почули багато питань, які є в наших колег і запропонували своє бачення їх рішення"- відмітив Д. Ворона .

Нагадаємо, 17 грудня відбулося підписання договору про співпрацю між Державною реєстраційною службою України і Торгово-промисловою палатою України. Згідно з угодою Сторони співпрацюватимуть в напрямах взаємодії між суб'єктами господарської діяльності і органами, що здійснюють державну реєстрацію.

У рамках підписаної угоди Служба і ТВП здійснюватимуть обмін інформацією про законодавство і правозастосовну практику в системі держреєстрації.

За інформацією Державної реєстраційної служби.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини