Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київський офіс Noerr стане окремою юрфірмою

2 серпня 2013, 11:52
778
0
Реклама

Український офіс німецької юридичної фірми Noerr виділяється зі своєї материнської компанії, щоб працювати незалежно, під назвою Nobles. Про це говоритися у виданні The Lawyer.

Виділення українського офісу повинне було набути чинності 1 серпня 2013 р., а обидві юрфірми мають намір працювати в тісній співпраці один з одним, рухаючись вперед.

Керівний партнер київського офісу Noerr Мансур Поур Рафсенджани повернеться назад в Мюнхен, де очолить нову команду Noerr по міжнародній торгівлі разом з берлінським партнером Barbel Sachs і буде місцевим контактним партнером для українського ринку.

Партнер Олександр Вайгельт вступить на посаду голови Nobles в Києві і працюватиме разом з керівником практики корпоративного відділу Тетяною Хандажевской і керівником практики комерційного права Володимиром Якубовским.

За словами пана Вайгельта, в Nobles залишаться клієнти і більшість юристів українського офісу Noerr.

Керівний партнер Noerr Alexander Ritvay у своїй заяві відмітив: "Враховуючи ринкове середовище в Україні, ми дійшли висновку, що найрозумнішим рішенням стане співпраця. Підтримуючи київський офіс, створений Noerr, команда продовжуватиме гарантувати високі стандарти обслуговування і якості, які чекають клієнти".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини