Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У регіонах створені раді з боротьби з порушеннями прав інтелектуальної власності

5 червня 2013, 18:01
103
0
Реклама

Державна служба інтелектуальної власності України (далі - держслужба) повідомляє про те, що за дорученням Кабміну (від 19.11.2012 № 38220/7/1-12) обласні (міські) держадміністрації повинні забезпечити створення і діяльність регіональних Координаційних рад по боротьбі з порушеннями прав інтелектуальної власності.

Ради покликані забезпечити координацію роботи по боротьбі з порушеннями прав інтелектуальної власності усіх зацікавлених правоохоронних і контролюючих органів виконавчої влади (Держслужба, МВС, СБУ, Миндоходов і так далі). Така діяльність рад сприятиме значному зменшенню або повному припиненню обігу контрафактних товарів, дозволить проводити відповідні спільні заходи в оптимальному режимі.

Про результати роботи рад і прийняті заходи по припиненню порушень прав інтелектуальної власності держадміністрації зобов'язані щокварталу інформувати держслужбу в строк до 10 числа першого місяця наступного кварталу. Нині держслужба працює над узагальненням інформації про діяльність рад, щоб підготувати до 20 липня узагальнений аналітичний звіт.

За інформацією прес-служби держслужби інтелектуальної власності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини