Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін хоче скоротити кількість документів дозвільного характеру для операторів ринку харчових продуктів

25 квітня 2013, 09:04
89
0
Автор:
Реклама

Учора Кабмін погоджував законопроект, що передбачає скорочення кількості документів дозвільного характеруякі повинні отримувати оператори ринку харчових продуктів. Документ передбачає скорочення кількості документів дозвільного характеру, необхідність отримання яких не передбачена законодавством ЄС і таких, які не внесені в Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності, затвердженого Законом від 19.05.2011 № 3392.

Законопроект вносить зміни до 7 законів України. Зокрема, він передбачає скорочення сертифікації продуктів бджільництва для виконання зобов'язання України як члена СОТ. Також зменшується кількість довідокукладень, що містять ознаки документів дозвільного характеру, але не внесених в Перелік документів дозвільного характеру.

Окрім цього, буде скорочено атестацію виробництв молока, молочної сировини і молочних продуктів, рибної продукції, яке є додатковим адміністративним впливом на діяльність операторів ринку, оскільки контролюючі органи на постійній основі здійснюють заходи державного контролю і нагляду за цими операторами ринку.

За інформацією Минагрополитики.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини